1.

اثر محلول پاشی قبل از برداشت اتفن بر خواص کیفی میوه های انگور رقم قزل اوزوم (Vitis vinifera L. var. Ghizil Uzum)

دوره 26، شماره 2، تابستان 1391
رسول جلیلی مرندی؛ حامد دولتی بانه؛ محسن اسمعیلی؛ رامین حاجی تقی لو؛ ربابه ابراهیمی تازه کندی

2.

امکان‌سنجی تولید نوشابه گازدار زعفرانی با خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی مطلوب

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 171-180
فاطمه سادات میرزا خلیلی؛ پیمان رجایی؛ مهناز هاشمی روان

3.

بررسی تاثیر شرایط برشته کردن و بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی مغز بادام کوهی رقم Amygdalus scoparia L طی دوره نگهداری

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 673-689
مریم السادات ناظمی؛ سارا انصاری

4.

تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 473-483
فاطمه عمرانی فر؛ حسن احمدی گاولیقی؛ محمد حسین عزیزی؛ عطاالله مناف زاده

5.

تاثیرخمیرترش و آنزیم آلفاآمیلاز بر خواص کیفی نان تست

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 259-272
رویا نجات بخش؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

6.

تاثیر خواص فیزیولوژیکی گلابی بر مقدار ضریب دی‌الکتریک میوه

دوره 11، شماره 1، 1400، صفحه 71-81
محمدجواد محمودی؛ محسن آزادبخت

7.

توسعه، آزمون و ارزیابی خشک‌کن ترکیبی مادون قرمز- هوای گرم به‌منظور تعیین مشخصه‌های عملکردی بهینه آن در خشک کردن موز

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 623-634
پرویز احمدی قشلاق؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ حبیبه نعلبندی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.