آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,759
تعداد مشاهده مقاله37,630,917
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,896,256

1.

اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعه‌ای رقم سوپر دومینوس (Cucumis sativus cv. Super Dominus)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 224-231
ریحانه مسگری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

2.

اثر تیمارهای کم آبیاری بر خصوصیات رویشی وکمیت و کیفیت سیب رقم گلدن دلیشز

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 610-620
عیسی ارجی؛ بنفشه حسنی؛ هوشنگ قمرنیا

3.

اثر کم‌آبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 80-86
فاطمه سادات میری؛ علی شاهنظری؛ میرخالق ضیاء تبار احمدی؛ حسینعلی زبردست رستمی

4.

اثر محلول‌پاشی کود سیلیسیم بر برخی صفات کیفی و عناصر غذایی میوه خرما رقم برحی در شرایط شوری خاک

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 229-236
رحمان یوسفی؛ محمدرضا پورقیومی؛ سید سمیح مرعشی؛ علی قاسمی

5.

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 235-249
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

6.

اثر هرس سبز بر عملکرد و کیفیت میوه در بوته‌های خزندة انگور رقم کشمشی در شرایط اقلیمی شیروان

دوره 29، شماره 2، شهریور 1394، صفحه 232-239
فاطمه صادقیان؛ اسماعیل سیفی؛ علی دادار دادار؛ مهدی علیزاده؛ محمد مهدی شریفانی

7.

ارزیابی کاربرد خاکی اسید هیومیک و تنش کم‌آبیاری بر رشد، خواص کیفی میوه و کارآیی مصرف آب عروسک پشت پرده (Physalis peruviana L.)

دوره 38، شماره 2، تیر 1403، صفحه 321-337
سید امیر حسین موسوی؛ فاطمه نکونام؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی؛ جعفر نیکبخت

8.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت

دوره 28، شماره 4، اسفند 1393، صفحه 464-478
غلامحسین داوری نژاد؛ سکینه عارفخانی؛ مجید عزیزی؛ مهدی زارعی

9.

بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)

دوره 30، شماره 4، اسفند 1395، صفحه 661-670
منیژه خانیان؛ داود قنبریان

10.

بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.)

دوره 13، شماره 3، مهر 1394، صفحه 570-582
هادی خزاعی؛ احمد زارع فیض آبادی

11.

بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی

12.

بررسی تاثیر زمان حلقه‌برداری تنه درخت بر شدت عارضه ترکیدگی و ویژگی‌های کمی و کیفی میوه‌ی دو رقم انار

دوره 36، شماره 4، بهمن 1401، صفحه 735-745
سیده فاطمه متولیان؛ بهرام عابدی؛ یحیی سلاح ورزی؛ علی تهرانی فر

13.

بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"

دوره 27، شماره 3، آذر 1392، صفحه 326-334
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ مجید عزیزی

14.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

15.

بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت

دوره 33، شماره 2، شهریور 1398، صفحه 247-256
علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ هادی محمودی

16.

تأثیر آرژینین بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم ’آلبیون‘ در شرایط کم محلول‌دهی

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 135-149
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

17.

تأثیر اسید جیبرلیک و پوترسین بر رشد، گلدهی و عمر گلجای گل شاخه بریده سوسن رقم ʻLesothoʼ

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 163-175
مریم حجتی پور؛ معظم حسن پور اصیل

18.

تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 79-87
مهسا فاتح؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی

19.

تأثیر محلول‌پاشی برگی منابع مختلف کلسیم بر کیفیت و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلم گل رقم ’رومانسکو‘ (Brassica oleracea cv. botrytis ‘Romanesco’)

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 577-589
رضا نجفی؛ طاهر برزگر

20.

تاثیر تیمار اسید آمینه L- فنیل آلانین، سلنیوم و کود بیولوژیک نیتروکسین بر برخی از ویژگی‌‌های فیزیکوشیمیایی میوه‌های گوجی بری (Lycium barbarum cv. GB1)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 شهریور 1403
سعید فتاحی سیاه کمری؛ ولی ربیعی؛ محمود شور؛ سیلوانا نیکولا

21.

تاثیر کاربرد غلظت‌های مختلف اسید سالیسیلیک بر برخی از خصوصیات فیزیکوشیمیایی انگور رقم ’شاهرودی‘

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 1-12
محمود حسن آبادی؛ مجید عزیزی؛ غلامحسین داوری نژاد؛ حجت اله بداقی؛ حسین حکم آبادی

22.

تاثیر نوع رنگ و درصد سایه‌دهی سایبان بر برخی از ویژگی‌های رویشی، کمی و کیفی انگور رقم ’ریش‌بابا‘

دوره 36، شماره 3، آذر 1401، صفحه 671-682
لیلا جعفری بورکی؛ بیژن کاووسی؛ حمید زارع

23.

تعیین زمان برداشت و عمر انبارمانی مناسب میوه نارنگی کینو در شهرستان جیرفت

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 483-491
سید مهدی میری؛ میثم سالاری؛ احمد احمدپور

24.

تعیین زمان مناسب برداشت میو‌ی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه

دوره 26، شماره 2، شهریور 1391
جواد فتاحی مقدم؛ محمد فاضل حلاجی‌‌ثانی

25.

مقایسه عملکرد، کیفیت میوه و برخی صفات بیوشیمیایی چهار رقم گوجه‌فرنگی گیلاسی، در سیستم کشت بدون خاک

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 459-468
آلاله رضوان؛ سیدعبدالله افتخاری؛ رضا صالحی؛ فریده صدیقی دهکردی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب