1.

اثر پایه های مختلف کدوئیان بر برخی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک خیار مزرعه‌ای رقم سوپر دومینوس (Cucumis sativus cv. Super Dominus)

دوره 30، شماره 2، بهار 1395، صفحه 224-231
ریحانه مسگری؛ طاهر برزگر؛ زهرا قهرمانی

2.

اثر تیمارهای کم آبیاری بر خصوصیات رویشی وکمیت و کیفیت سیب رقم گلدن دلیشز

دوره 29، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 610-620
عیسی ارجی؛ بنفشه حسنی؛ هوشنگ قمرنیا

3.

اثر کم‌آبیاری تنظیم شده و آبیاری ناقص ریشه بر عملکرد کمی و کیفی میوه پرتقال

دوره 28، شماره 1، بهار 1393، صفحه 80-86
فاطمه سادات میری؛ علی شاهنظری؛ میرخالق ضیاء تبار احمدی؛ حسینعلی زبردست رستمی

4.

اثر نیتریک اکسید و دما بر حفظ کیفیت آریل انار رقم ملس

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 235-249
مریم ماندگاری؛ عبدالمجید میرزاعلیان دستجردی؛ لاله مشرف؛ مریم تاتاری

5.

اثر هرس سبز بر عملکرد و کیفیت میوه در بوته‌های خزندة انگور رقم کشمشی در شرایط اقلیمی شیروان

دوره 29، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 232-239
فاطمه صادقیان؛ اسماعیل سیفی؛ علی دادار دادار؛ مهدی علیزاده؛ مهدی شریفانی

6.

بررسی اثر اسید سالیسیلیک و کلریدکلسیم بر عمر انباری، ویژگی‌های کیفی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه هلو رقم ’آمسدن‘ پس از برداشت

دوره 28، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 464-478
غلامحسین داوری‌نژاد؛ سکینه عارفخانی؛ مجید عزیزی؛ مهدی زارعی

7.

بررسی اثر چهار نوع لایه پوششی بر خواص فیزیکی-شیمیایی میوه انار (رقم میخوش)

دوره 30، شماره 4، زمستان 1395، صفحه 661-670
منیژه خانیان؛ داود قنبریان

8.

بررسی اثر فواصل کاشت و روش برداشت بر صفات کمی و کیفی گوجه‌فرنگی (Lycopersicon esculentum Mill.)

دوره 13، شماره 3، پاییز 1394، صفحه 570-582
هادی خزاعی؛ احمد زارع فیض آبادی

9.

بررسی اثر نانو زئولیت پتاسیم پرمنگنات و زمان نگهداری بر خواص فیزیکوشیمیایی میوه کیوی (رقم هیوارد)

دوره 4، شماره 1، 1393، صفحه 37-49
حسین میرزائی مقدم؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محسن برزگر بفروئی؛ علی سلیمی

10.

بررسی تاثیر غلظت های مختلف اسید سالیسیلیک و دماهای متفاوت بر ماندگاری، کیفیت پس از برداشت و فعالیت آنتی‌اکسیدانی میوه زردآلو (Prunus armeniaca L.) رقم "لاسگردی"

دوره 27، شماره 3، پاییز 1392، صفحه 326-334
الهام اردکانی؛ غلامحسین داوری‌نژاد؛ مجید عزیزی

11.

بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی

دوره 30، شماره 2، بهار 1395، صفحه 192-200
روح اله منتقمی راد؛ ابراهیم احمدی؛ حسن ساریخانی

12.

بررسی کاربرد اسیدهیومیک بر جذب عناصر غذایی و شاخص‌های کمی و کیفی کیوی‌فروت

دوره 33، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 247-256
علی اکبر شکوهیان؛ علی اصغری؛ هادی محمودی

13.

تأثیر محلول‌پاشی اسیدآسکوربیک و لاکتات کلسیم بر رشد، عملکرد و کیفیت میوه فلفل دلمه-ای

دوره 33، شماره 1، بهار 1398، صفحه 79-87
مهسا فاتح؛ طاهر برزگر؛ فرهنگ رضوی

14.

تأثیر محلول‌پاشی برگی منابع مختلف کلسیم بر کیفیت و ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی کلم گل رقم رومانسکو (Brassica oleracea cv. botrytis Romanesco)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 29 تیر 1400
رضا نجفی؛ طاهر برزگر

15.

تاثیر اسید جیبرلیک و پوترسین بر رشد، گلدهی و عمر گلجای گل شاخه بریده سوسن (ʻLesothoʼ)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 07 شهریور 1400
مریم حجتی پور؛ معظم حسن پور اصیل

16.

تعیین زمان برداشت و عمر انبارمانی مناسب میوه نارنگی کینو در شهرستان جیرفت

دوره 31، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 483-491
سید مهدی میری؛ میثم سالاری؛ احمد احمدپور

17.

تعیین زمان مناسب برداشت میو‌ی کیوی و تاثیر آن در کیفیت پس از برداشت میوه

دوره 26، شماره 2، تابستان 1391
جواد فتاحی مقدم؛ محمد فاضل حلاجی‌‌ثانی



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.