1.

اثر طیف‌های مختلف نور بر صفات مورفولوژیکی و میزان هیپریسین در گل راعی (Hypericum perforatum L.)

دوره 35، شماره 3، پاییز 1400، صفحه 331-339
ژاله زندوی فرد؛ مجید عزیزی

2.

ارزیابی تأثیر همزیستی با میکوریزا بر عملکرد، اجزای عملکرد و اسانس دو گونه دارویی رازیانه (Foeniculum vulgare Mill.) و زنیان (Carum copticum L.) تحت تأثیر مقادیر نیتروژن

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 289-298
سرور خرم دل؛ رحمت اله قشم

3.

ارزیابی تاثیر تقسیط کود نیتروژن و جهت‌های کاشت بر برخی صفات فیتوشیمیایی و عملکرد ﭼﺎی ﺗﺮش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 17، شماره 2، تابستان 1398، صفحه 347-357
فرزانه ریگی؛ مهدی دهمرده؛ عیسی خمری؛ رضا باقری

4.

تاثیر زمان برداشت و نوع بافت میوه بر میزان هسپریدین موجود در ارقام میوه لیموترش

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 40-48
فرناز مقدمی؛ خدایار همتی؛ وحید اکبرپور

5.

نقش پایه در فعالیت آنتی اکسیدانی میوه مرکبات: مطالعه موردی، مقایسه فعالیت آنتی‏اکسیدانی میوه دو رقم تجاری پرتقال با میوه چهار پایه

دوره 29، شماره 2، تابستان 1394، صفحه 277-286
نسترن همتی؛ عظیم قاسم نژاد؛ جواد فتاحی مقدم؛ پونه ابراهیمی

6.

هم بستگی کانونی صفات مورفولوژی و فیتوشیمیایی پنج رقم ارکیده فالانوپسیس

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 30 خرداد 1400
فاطمه بیدرنامنی؛ سید نجم الدین مرتضوی؛ یعثوب شیری


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.