آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,452
تعداد مشاهده مقاله102,931,696
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,312,147

1.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور

2.

بررسی اثر اُزن بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پنیر فراپالایش آب‌نمکی طی دوره رسیدگی

دوره 20، شماره 2، خرداد و تیر 1403، صفحه 249-266
علی اکبر غلامحسین پور؛ علی کریمی داویجانی؛ مصطفی کرمی

3.

بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی-دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 453-464
شراره رضائیان؛ حمیدرضا پوریانفر؛ شادی بلوریان؛ حامد صابریان

4.

بررسی تاثیر کودهای آلی و شیمیایی بر کیفیت میوه کیوی رقم ’هایوارد‘ طی نگهداری در سردخانه

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 307-324
معصومه کیااشکوریان؛ طاهره رئیسی؛ بیژن مرادی؛ جواد فتاحی مقدم؛ مازیار فقیه نصیری

5.

ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 15-31
ستاره رمضانی؛ محمد شاهدی؛ میلاد فتحی

6.

مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 4، شماره 4، دی 1390
مرتضی چاجی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ طاهره محمدآبادی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب