1.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور

2.

بررسی امکان استفاده از اندام باردهی قارچ خوراکی- دارویی انوکی در تولید نوشیدنی فراسودمند پالپ‌دار

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 453-464
شراره رضائیان؛ حمیدرضا پوریانفر؛ شادی بلوریان؛ حامد صابریان

3.

مطالعه ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی پیت نیشکر عمل‌آوری شده با بخار آب و تعدادی از مواد الیافی و نقش آن‌ها در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 4، شماره 4، زمستان 1390
مرتضی چاجی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ طاهره محمد آبادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.