1.

اثر دفعات تزریق سلنیوم و ویتامین E در اواخر آبستنی بر متابولیسم هورمون‌های تیروئیدی، فراسنجه‌‌های بیوشیمیایی خون میش‌ها و عملکرد بره‌ها پس از تولد

دوره 9، شماره 4، بهار 1397، صفحه 400-412
زهرا پناهی درچه؛ حسن علی عربی؛ عباس فرح آور؛ مصطفی ملکی؛ هادی یزدانی

2.

بررسی ویژگی‌های رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی سین‌بیوتیک با کاربرد فیبر حاصل از پوست میوه‌جات و باکتری لاکتوباسیلوس کازئی LC-01

دوره 15، شماره 6، بهمن و اسفند 1398، صفحه 103-112
الهام مهدیان؛ رضا کاراژیان

3.

تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ بهاره عمادزاده

4.

تاثیر کاربرد ایزوله پروتئین جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکی، رئولوژیکی، بافت وحسی بستنی

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 243-259
هما ماهپور؛ تکتم مستقیم؛ شهلا شهریاری

5.

تولید بستنی مبتنی بر تخم‌مرغ فراسودمند حاوی ایمونوگلوبین Y بر علیه باکتری هلیکوباکتر پیلوری

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 133-142
سحر صباحی؛ سید علی مرتضوی؛ محمدرضا نصیری؛ آرش قزوینی؛ فخری شهیدی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.