1.

اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 617-628
محمد فرهادی چیتگر؛ مهران اعلمی؛ یحیی مقصودلو؛ محمدرضا عطارودی

2.

ارزیابی خصوصیات ریزکپسول‌های چند لایه حاوی دی استیل بر پایه جذب الکترواستاتیک فیبریل‌های ایزوله پروتئین سویا و پکتین

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 553-565
الهام انصاری فر؛ فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ آرش کوچکی؛ نوید رمضانیان

3.

استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 649-665
سارا کرم زاده؛ سارا انصاری

4.

بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 929-943
ساناز قاسمی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ الهام اسدپور

5.

بهینه سازی شرایط استخراج پکتین به کمک امواج اولتراسونیک از تفاله شاه توت (Morus nigra L.)

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 594-610
وحید مسیبی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ زهرا امام جمعه

6.

بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری

دوره 17، شماره 2، خرداد و تیر 1400، صفحه 393-408
علی کاشانی؛ مریم حسنی؛ لیلا ناطقی؛ محمد جواد اسدالله زاده؛ پروین کاشانی

7.

تعیین زمان برداشت مناسب و قابلیت انبارمانی تعدادی از ارقام و ژنوتیپ‌های امیدبخش ”به“ (Cydonia oblonga Mill.) در شرایط سردخانه

دوره 33، شماره 4، زمستان 1398، صفحه 639-653
مریم تاتاری؛ مهرداد محلوجی؛ ابراهیم قربانی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.