آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,092
تعداد مقالات21,685
تعداد مشاهده مقاله80,025,745
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,565,819
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
محمد فرهادی چیتگر; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; محمدرضا عطارودی. "اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). 'اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب