آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,900,626
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,893,269

1.

اثر تاریخ کاشت بر عملکرد و خصوصیات فیزیکوشیمیایی روغن گیاه دارویی کرچک (Ricinus communis L.)

دوره 26، شماره 3، آذر 1391
نسرین فرهادی؛ محمد کاظم سوری؛ ابوالفضل علی رضالو؛ حسین ربی انگورانی

2.

اثر فرآیند تغلیظ بر خصوصیات رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی آبلیمو

دوره 14، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1397، صفحه 119-131
علی معتمدزادگان؛ الهه امیدبخش امیری؛ محبوبه جمشیدی؛ تندیس خسروی راد

3.

استخراج پکتین از پوست بادنجان با استفاده از مایکروویو و بررسی خصوصیات آن

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 649-665
سارا کرم زاده؛ سارا انصاری

4.

بررسی اثرامولسیفایرهای پلی‌گلیسرول استر و امولسیفایر داتم به حالت ژل بر خصوصیات فیزیکوشیمیای، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 771-783
مریم قناد رضایی؛ اکرم آریان فر؛ زهرا شیخ الاسلامی

5.

بررسی اثر پودر کدوحلوایی و مالت بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 451-460
صفورا جلالی؛ حسین جلالی؛ سید حسین حسینی قابوس

6.

بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچه‌ی سرخ‌شده) هنگام سرخ شدن به‌روش عمیق

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
آرش قیطران پور؛ مسعود تقی زاده؛ حامد مهدویان مهر؛ محمدرضا عبدالهی مقدم

7.

تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 211-221
کوثر کاکایی؛ محمد نوشاد؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی؛ شهرام بیرقی طوسی

8.

تأثیر ورمی کمپوست در بهبود تحمل به شوری گیاهچه های لوبیا قرمز رقم درخشان (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 2، شماره 3، مهر 1389، صفحه 474-485
عبدالله بیک خورمیزی؛ پروانه ابریشم چی؛ علی گنجعلی؛ مهدی پارسا

9.

تاثیر فرآیند صمغ‌گیری بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و پایداری اکسایشی روغن دانه مورینگا (گز روغنی)

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 405-414
افسانه صادقی؛ احمد غضنفری مقدم؛ حسن هاشمی پور رفسنجانی؛ حمیدرضا اخوان

10.

تولید و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی شورتنینگ کم‌ا‌شباع با استفاده از تکنیک اورگانوژل‌سازی، مبتنی بر مونوآسیل گلیسرول و پلی‌گلیسرول استر

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 187-204
راحله محجوب؛ وحید حکیم زاده؛ اسماعیل عطای صالحی؛ جمشید فرمانی

11.

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی آرد سه واریته کینوا (Quinoa) و بررسی اثر pH بر ویژگی‌های عملکردی آن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 13-27
مسعود تقی زاده؛ حسام آخوندزاده؛ زهرا زمانی

12.

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و رفتار رئولوژیکی عسل‌های طبیعی با عسل‌های شکری و تقلبی

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 392-407
مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ سید محمد علی رضوی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب