1.

بررسی تأثیر نوع عسل (گون، کنار، مرکبات و آویشن) و شرایط نگهداری بر مهم‌ترین ویژگی‌های کیفی محصول

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 85-101
فاطمه خدائیان؛ هاجر عباسی

2.

پیش بینی برخی ویژگی‌های کیفی میوه انبه رقم کلک سرخ با استفاده از پردازش تصاویر رنگی و شبکه‌های عصبی مصنوعی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 145-156
امید دوستی ایرانی؛ عباس روحانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ منصوره شمیلی؛ پیمان آذر کیش

3.

مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 654-664
عاطفه فرهمند؛ سیده فاطمه موسوی؛ مسعود تقی زاده؛ امین ضیافروغی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.