آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,626,092
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,995,011

1.

اثر صمغ‌های دانه ریحان و گزانتان بر ویژگی‌های فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کم‌چرب

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی

2.

استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 167-179
حسین جوینده؛ وحید سماواتی

3.

بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگی‌های حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 1-13
شادی بصیری؛ فخری شهیدی

4.

فرمولاسیون فراورده ژله‌ای خرما و آب‌پنیر تغلیظ‌شده و بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 61-78
بهنام فیوضی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ اسماعیل خزایی

5.

مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز

دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 1-15
شکوفه تازیکی؛ سید محمد علی رضوی

6.

مقایسه اثرات صمغ‌های قدومه شیرازی و فارسی به‌عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کم‌چرب

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب