تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,874 |
تعداد مقالات | 19,720 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,079,914 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,644,969 |
1. | اثر صمغهای دانه ریحان و گزانتان بر ویژگیهای فیزیکی و رئولوژیکی سس مایونز کمچرب | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 65-78 | ||
سیما شمسایی؛ سید محمد علی رضوی؛ بهاره عمادزاده؛ اسماعیل عطای صالحی | ||
2. | استخراج عصاره خام از برگ گیاه پنیرک (Malva neglecta) و بررسی توانایی جذب رادیکال آزاد آن | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 167-179 | ||
حسین جوینده؛ وحید سماواتی | ||
3. | بررسی اثر مقادیر مختلف ژلاتین و گوار بر ویژگیهای حسی، بافتی و رنگ پاستیل بر پایه توت سفید | |
دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 1-13 | ||
شادی بصیری؛ فخری شهیدی | ||
4. | فرمولاسیون فراورده ژلهای خرما و آبپنیر تغلیظشده و بررسی ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی آن | |
دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 61-78 | ||
بهنام فیوضی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ اسماعیل خزایی | ||
5. | مطالعه خصوصیات عملکردی و رفتار بیاتی نشاسته طبیعی گندم در حضور صمغ دانه شاهی و ساکارز | |
دوره 19، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1402، صفحه 1-15 | ||
شکوفه تازیکی؛ سید محمد علی رضوی | ||
6. | مقایسه اثرات صمغهای قدومه شیرازی و فارسی بهعنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی خامه صبحانه کمچرب | |
دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 205-216 | ||
ریحانه داخته؛ محمدرضا خانی؛ شهریار دبیریان | ||