1.

اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر

2.

اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 817-827
مهین حیدری اشکذری؛ مانیا صالحی فر

3.

استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیش‏فرآیند شده توسط مایکروویو

دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 867-879
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده

4.

بررسی اثر اسانس هل سبز بر کیفیت دونات کم چرب حاوی آرد تریتیکاله و صمغ دانه ریحان

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 24 شهریور 1400
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان

5.

بهینه‌یابی فرمول و فرآیند دونات غنی‌شده با باگاس نیشکر و پلی‌ساکارید محلول سویا

دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 635-647
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده

6.

تولید دونات فاقد شکر با جایگزینی توسط شیرین‌کننده‌های رژیمی استویا، اریتریتول و مالتودکسترین

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 451-472
حسن صباغی

7.

کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی (زانتان و کربوکسی متیل سلولز) در فرمولاسیون دونات با هدف کاهش جذب روغن

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 919-940
حسن صباغی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.