تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,845 |
تعداد مقالات | 19,508 |
تعداد مشاهده مقاله | 9,291,247 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 6,522,141 |
1. | اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 67-76 | ||
سپیده آریایی مجد؛ مانیا صالحی فر | ||
2. | اثر عصاره گل انار و ویتامین 3B بر روی ماندگاری و خواص حسی دونات سرخ شده | |
دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 817-827 | ||
مهین حیدری اشکذری؛ مانیا صالحی فر | ||
3. | استفاده از فناوری ماشین بینایی در ارزیابی ظاهری دونات پیشفرآیند شده توسط مایکروویو | |
دوره 13، شماره 5، آذر و دی 1396، صفحه 867-879 | ||
مهران نوری؛ بهزاد ناصحی؛ وحید سماواتی؛ سامان آبدانان مهدی زاده | ||
4. | بهبود خواص تغذیهای و کاهش جذب روغن دونات با استفاده از آرد کینوای ساپونین زدایی | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 اردیبهشت 1402 | ||
اکرم آریان فر؛ مهتاب مرادنیا؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ علی محمدی ثانی | ||
5. | بهینهیابی فرمول و فرآیند دونات غنیشده با باگاس نیشکر و پلیساکارید محلول سویا | |
دوره 15، شماره 5، آذر و دی 1398، صفحه 635-647 | ||
محبوبه داراپور؛ بهزاد ناصحی؛ حسن برزگر؛ حسین جوینده | ||
6. | تولید دونات فاقد شکر با جایگزینی توسط شیرینکنندههای رژیمی استویا، اریتریتول و مالتودکسترین | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 451-472 | ||
حسن صباغی | ||
7. | تولید دونات کمچرب با استفاده از آرد تریتیکاله و صمغ ریحان ضمن بررسی تأثیر اسانس هل سبز بر ماندگاری آن | |
دوره 18، شماره 2، خرداد و تیر 1401، صفحه 307-329 | ||
زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی کریمی؛ بهاره صحرائیان | ||
8. | کاربرد ترکیبات هیدروکلوئیدی (زانتان و کربوکسیمتیل سلولز) در فرمولاسیون دونات با هدف کاهش جذب روغن | |
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 919-940 | ||
حسن صباغی | ||