آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,269,211
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,438,736

1.

Effect of thiamine and vitamin C on tissue lead accumulation following experimental lead poisoning in Cyprinus carpio

دوره 9، شماره 1، آذر 2017، صفحه 39-44
Davar Shahsavani؛ Hassan Baghishani؛ Kimiya Nourian

2.

اثرات جایگزینی بیوچار به ‌همراه ویتامین C با مکمل معدنی جیره بر عملکرد و کیفیت پوسته تخم‌مرغ‌ در مرغ‌های تخم‌گذار

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 399-412
فاطمه احمدی؛ محسن افشارمنش؛ محمد سالارمعینی

3.

اثر جیبرلیک‌اسید و میدان مغناطیسی بر ماندگاری توت‌فرنگی رقم ’سلوا‘ در شرایط تنش دمایی

دوره 37، شماره 2، مرداد 1402، صفحه 337-350
محمدرضا زندی؛ عبدالحسین ابوطالبی جهرمی؛ بهنام بهروزنام؛ عبدالرسول ذاکرین

4.

اثر محلول‌پاشی قبل از برداشت سلنیم بر ویژگی‌های کیفی و بیوشیمیایی انگور رقم فخری (Vitis vinifera cv. Fakhri)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 61-74
محسن مظفری؛ فرهنگ رضوی؛ ولی ربیعی؛ عزیزاله خیری؛ اکبر حسنی

5.

اثر ویتامین C بر تراکم مواد معدنی استخوان و خصوصیات پوسته تخم مرغ در پیک تولید مرغان تخمگذار

دوره 2، شماره 1، فروردین 1389
مسعود محمد حسین رحمتی؛ علی اصغر ساکی؛ امیر اسکندرلو؛ پویا زمانی

6.

بررسی اثرات عصاره هیدروالکلی شقایق کوهی (Glaucium flavum) بر پارامترهای هماتولوژیک در موش‌ صحرایی نر

دوره 14، شماره 2، تیر 1401، صفحه 295-303
شهره عالیان سماک خواه؛ کیاوش هوشمندی؛ فرید هاشمی؛ سیما ارویی؛ ابراهیم رحمانی مقدم

7.

تأثیر خشک کردن مادون قرمز بر خصوصیات کیفی میوه سماق (Rhus coriaria L.)

دوره 34، شماره 3، آذر 1399، صفحه 493-504
علی حسنی؛ محمد هادی خوش تقاضا؛ محمدتقی عبادی

8.

تأثیر سطوح مختلف ویتامین C و ال-کارنیتین بر عملکرد و برخی فراسنجه های ایمنی و خونی جوجه‏های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 8، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 141-153
سعید میرزاپور سراب؛ سمیه سالاری؛ خلیل میرزاده؛ علی اقایی

9.

سینتیک تخریب ویتامین C (L-آسکوربیک اسید) طی بلانچینگ خشک مادون قرمز و آبزدایی همزمان برش‌های سیب با روش حرارت‌دهی متناوب

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 789-802
حسن صباغی؛ امان محمد ضیایی فر؛ مهدی کاشانی نژاد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب