نورمحمدی, الهام, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف, رأفت, سید عباس. (1390). تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169
الهام نورمحمدی; سیدهادی پیغمبردوست; جواد حصاری; صدیف آزادمرد دمیرچی; سید عباس رأفت. "تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 3, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169
نورمحمدی, الهام, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف, رأفت, سید عباس. (1390). 'تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169
نورمحمدی, الهام, پیغمبردوست, سیدهادی, حصاری, جواد, آزادمرد دمیرچی, صدیف, رأفت, سید عباس. تأثیر غلظت های مختلف سوربیتول و اولیگوفروکتوز به عنوان جایگزین ساکارز بر خواص فیزیکی- شیمیایی کیک اسفنجی کم کالری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i3.10169