خزاعی, حمیدرضا, نصیری محلاتی, مرضیه, ارشدی, محمد جواد. (1390). تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11708
حمیدرضا خزاعی; مرضیه نصیری محلاتی; محمد جواد ارشدی. "تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11708
خزاعی, حمیدرضا, نصیری محلاتی, مرضیه, ارشدی, محمد جواد. (1390). 'تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11708
خزاعی, حمیدرضا, نصیری محلاتی, مرضیه, ارشدی, محمد جواد. تعیین میزان قندهای احیاءکننده در سیب زمینی با استفاده از گلوکزیاب دستی و مقایسه آن با روش آنزیمی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i4.11708