قیطران پور, آرش, تقی زاده, مسعود, مهدویان مهر, حامد, عبدالهی مقدم, محمدرضا. (1393). بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810
آرش قیطران پور; مسعود تقی زاده; حامد مهدویان مهر; محمدرضا عبدالهی مقدم. "بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 10, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810
قیطران پور, آرش, تقی زاده, مسعود, مهدویان مهر, حامد, عبدالهی مقدم, محمدرضا. (1393). 'بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 10(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810
قیطران پور, آرش, تقی زاده, مسعود, مهدویان مهر, حامد, عبدالهی مقدم, محمدرضا. بررسی تغییرات فیزیکوشیمیایی بژی (نوعی کلوچهی سرخشده) هنگام سرخ شدن بهروش عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 10(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v10i1.34810