صداقت, ناصر, خشنودی, سارا. (1395). بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), 415-427. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.34446
ناصر صداقت; سارا خشنودی. "بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 4, 1395, 415-427. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.34446
صداقت, ناصر, خشنودی, سارا. (1395). 'بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(4), pp. 415-427. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.34446
صداقت, ناصر, خشنودی, سارا. بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(4): 415-427. doi: 10.22067/ifstrj.v12i4.34446