قادری, سجاد, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
سجاد قادری; مصطفی مظاهری تهرانی; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری تهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.