آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,979
تعداد مقالات20,711
تعداد مشاهده مقاله34,316,757
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,427,667
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
سجاد قادری; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب