آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,481,063
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,365,850
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
سجاد قادری; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب