آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,277
تعداد مشاهده مقاله98,606,036
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,002,655
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
سجاد قادری; مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی. "ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. (1396). 'ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743
قادری, سجاد, مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی. ارزیابی تاثیر زمان رسانیدن بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و بافتی بستنی گیاهی بر پایه شیر سویا و شیر کنجد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 528-539. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.55743


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب