آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,277
تعداد مشاهده مقاله98,634,780
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,327,506
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. (1396). تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
سارا موحد; الهام کاکایی; حسین احمدی چناربن. "تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. (1396). 'تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478
موحد, سارا, کاکایی, الهام, احمدی چناربن, حسین. تاثیر صمغ هیدروکسی پروپیل متیل سلولز بر خواص کیفی نان باگت بدون گلوتن بر پایه مخلوط مساوی آرد ذرت و آرد سیب‌زمینی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 575-583. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.50478


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب