فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, میلانی, الناز, مقصودلو, یحیی. (1396). بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris). سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 627-636. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51912
محمد فرهادی چیتگر; مهران اعلمی; الناز میلانی; یحیی مقصودلو. "بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1396, 627-636. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51912
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, میلانی, الناز, مقصودلو, یحیی. (1396). 'بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 627-636. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51912
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, میلانی, الناز, مقصودلو, یحیی. بررسی اثر فرایند فراصوت دمایی بر خصوصیات کیفی عصاره زرشک بی‌دانه (Berberis vulgaris). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(4): 627-636. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.51912


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.