آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,097
تعداد مقالات21,711
تعداد مشاهده مقاله83,116,607
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,753,341
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
امیر پورفرزاد; مهدی کریمی; زهرا احمدیان; سودیه هجری ظریفی; سیامک غیبی. "استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). 'استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب