آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,242
تعداد مشاهده مقاله98,364,334
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,943,631
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
امیر پورفرزاد; مهدی کریمی; زهرا احمدیان; سودیه هجری ظریفی; سیامک غیبی. "استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). 'استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب