آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,777
تعداد مقالات18,924
تعداد مشاهده مقاله7,754,421
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,022,878
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
امیر پورفرزاد; مهدی کریمی; زهرا احمدیان; سودیه هجری ظریفی; سیامک غیبی. "استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 5, 1396, 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. (1396). 'استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(5), pp. 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614
پورفرزاد, امیر, کریمی, مهدی, احمدیان, زهرا, هجری ظریفی, سودیه, غیبی, سیامک. استفاده از خواص مکانیکی خمیر در پیشگویی رئولوژی خمیر، جنبه‌های کیفی، حسی، ماندگاری و ریزساختار نان: بررسی با روش‌های چند متغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1396; 13(5): 663-679. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.53614


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب