آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,815,059
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,837,119
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
فاطمه عمرانی فر; حسن احمدی گاولیقی; محمد حسین عزیزی; عطاالله مناف زاده. "تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). 'تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب