آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,745,167
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,536,129
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
فاطمه عمرانی فر; حسن احمدی گاولیقی; محمد حسین عزیزی; عطاالله مناف زاده. "تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). 'تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب