آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,019,810
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,019,458
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
فاطمه عمرانی فر; حسن احمدی گاولیقی; محمد حسین عزیزی; عطاالله مناف زاده. "تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). 'تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب