آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,929
تعداد مشاهده مقاله7,804,070
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,099,799
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
فاطمه عمرانی فر; حسن احمدی گاولیقی; محمد حسین عزیزی; عطاالله مناف زاده. "تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. (1397). 'تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176
عمرانی فر, فاطمه, احمدی گاولیقی, حسن, عزیزی, محمد حسین, مناف زاده, عطاالله. تاثیر آرد دال عدس و گلوتن بر خواص کیفی نان تست. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 473-483. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.64176


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب