آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,047,046
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,066
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
محمد فرهادی چیتگر; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; محمدرضا عطارودی. "اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). 'اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب