آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,985
تعداد مقالات20,386
تعداد مشاهده مقاله25,223,062
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,078,274
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
محمد فرهادی چیتگر; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; محمدرضا عطارودی. "اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). 'اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب