آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,777
تعداد مقالات18,925
تعداد مشاهده مقاله7,773,679
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,065,064
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
محمد فرهادی چیتگر; مهران اعلمی; یحیی مقصودلو; محمدرضا عطارودی. "اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. (1397). 'اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628
فرهادی چیتگر, محمد, اعلمی, مهران, مقصودلو, یحیی, عطارودی, محمدرضا. اثر غلظت‌های مختلف پکتین بر پایداری رنگ و آنتوسیانین‌های زرشک سیاه(B. cratagina) در سیستم مدل پاستیل میوه‌ای. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 617-628. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.38628


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب