آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,119
تعداد مقالات21,944
تعداد مشاهده مقاله93,916,021
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,501,327
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
نیلوفر اسمعیلی خانی; شادی مهدی خانی; علی محمدی. "بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. (1398). 'بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768
اسمعیلی خانی, نیلوفر, مهدی خانی, شادی, محمدی, علی. بررسی اثر پروتئاز قارچی آسپرژیلوس نایجر بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت گوساله. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 25-35. doi: 10.22067/ifstrj.v1396i0.60768


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب