آریایی مجد, سپیده, صالحی فر, مانیا. (1398). اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), 67-76. doi: 10.22067/ifstrj.v15i1.68752
سپیده آریایی مجد; مانیا صالحی فر. "اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 1, 1398, 67-76. doi: 10.22067/ifstrj.v15i1.68752
آریایی مجد, سپیده, صالحی فر, مانیا. (1398). 'اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(1), pp. 67-76. doi: 10.22067/ifstrj.v15i1.68752
آریایی مجد, سپیده, صالحی فر, مانیا. اثرات کاربرد عصاره فلفل شیرین و سیب بر خواص رئولوژیکی و فیزیکوشیمیایی دونات روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(1): 67-76. doi: 10.22067/ifstrj.v15i1.68752


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.