آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,623,951
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,993,892
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی. "بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 4, 1398, 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). 'بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), pp. 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(4): 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب