آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,166
تعداد مقالات22,375
تعداد مشاهده مقاله100,845,615
تعداد دریافت فایل اصل مقاله42,227,161
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی. "بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 4, 1398, 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). 'بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), pp. 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(4): 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب