آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,585
تعداد مشاهده مقاله27,922,142
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,335,283
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی. "بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 4, 1398, 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). 'بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), pp. 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(4): 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب