آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,676
تعداد مشاهده مقاله79,575,742
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,510,089
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
سهیلا احمدیان مسک; فریده طباطبایی یزدی; سید علی مرتضوی; آرش کوچکی. "بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 4, 1398, 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. (1398). 'بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(4), pp. 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680
احمدیان مسک, سهیلا, طباطبایی یزدی, فریده, مرتضوی, سید علی, کوچکی, آرش. بررسی اثر پودر جوانه گندم بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی نوشیدنی کفیر. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 15(4): 395-406. doi: 10.22067/ifstrj.v15i4.76680


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب