آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله20,956,731
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,931,081
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
نگین زنگنه; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا. "بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). 'بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب