زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
نگین زنگنه; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا. "بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). 'بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.