آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,686,937
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,476,315
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
نگین زنگنه; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا. "بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). 'بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب