آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,778
تعداد مقالات18,930
تعداد مشاهده مقاله7,814,696
تعداد دریافت فایل اصل مقاله5,125,708
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
نگین زنگنه; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا. "بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. (1399). 'بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859
زنگنه, نگین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز, مهرنیا, محمدامین. بررسی اثر سطوح مختلف ریزجلبک اسپیرولینا پلاتنسیس بر ویژگی‌ های تغذیه‌ ای، فیزیکوشیمیایی و حسی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 207-220. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.81859


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب