آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,123
تعداد مقالات21,978
تعداد مشاهده مقاله94,095,274
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,796,080
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
مرضیه امیدی میرزائی; محمد حجتی; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 16, 2, 1399, 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1399). 'تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 16(2), pp. 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025
امیدی میرزائی, مرضیه, حجتی, محمد, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1399; 16(2): 221-233. doi: 10.22067/ifstrj.v16i2.82025


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب