آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,537,546
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,639,585
گوهرگانی, مریم, لشکری, حنان, شیرازی نژاد, علیرضا. (1400). تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), 729-745. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.88681
مریم گوهرگانی; حنان لشکری; علیرضا شیرازی نژاد. "تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 5, 1400, 729-745. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.88681
گوهرگانی, مریم, لشکری, حنان, شیرازی نژاد, علیرضا. (1400). 'تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(5), pp. 729-745. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.88681
گوهرگانی, مریم, لشکری, حنان, شیرازی نژاد, علیرضا. تأثیر پوشش خوراکی بر پایه کیتوزان و پروتئین آب‎پنیر حاوی نانوکامپوزیت‌های زیستی و اسانس آویشن شیرازی بر ماندگاری پنیر فتای فراپالایش. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(5): 729-745. doi: 10.22067/ifstrj.v17i5.88681


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب