کاشانی, علی, حسنی, مریم, ناطقی, لیلا, اسدالله زاده, محمد جواد, کاشانی, پروین. (1400). بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), 393-408. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39274
علی کاشانی; مریم حسنی; لیلا ناطقی; محمد جواد اسدالله زاده; پروین کاشانی. "بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 2, 1400, 393-408. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39274
کاشانی, علی, حسنی, مریم, ناطقی, لیلا, اسدالله زاده, محمد جواد, کاشانی, پروین. (1400). 'بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(2), pp. 393-408. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39274
کاشانی, علی, حسنی, مریم, ناطقی, لیلا, اسدالله زاده, محمد جواد, کاشانی, پروین. بهینه‌سازی شرایط تولید ژله با استفاده از پکتین استخراج شده از پوست سیب‌زمینی و بررسی خواص بافتی، فیزیکوشیمیایی و حسی آن در مقایسه با پکتین‌های تجاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(2): 393-408. doi: 10.22067/ifstrj.2020.39274


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.