آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,157
تعداد مقالات22,288
تعداد مشاهده مقاله98,731,143
تعداد دریافت فایل اصل مقاله37,995,203
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
مرتضی چاجی; پروین علیمیرزایی. "تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 13, 4, 1400, 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. (1400). 'تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 13(4), pp. 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0
چاجی, مرتضی, علیمیرزایی, پروین. تأثیر افزودن سطوح مختلف گیاه کاکوتی (Ziziphora clinopodioides) به جیره بر فعالیت هضمی-تخمیری باکتری‌ها و قارچ‌های بی‌هوازی شکمبه‌ی بره‌های پرواری عربی در شرایط برون‌تنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 13(4): 513-524. doi: 10.22067/ijasr.2021.38294.0


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب