آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,048,288
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,692
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1401). ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), 699-709. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136
مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد. "ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 18, 5, 1401, 699-709. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. (1401). 'ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 18(5), pp. 699-709. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136
رحمتی جنیدآباد, مصطفی, علیزاده بهبهانی, بهروز, نوشاد, محمد. ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; 18(5): 699-709. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74735.1136


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب