غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. (1401). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, (), -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
سیامک غیبی; امیر پورفرزاد; احد راستکار الهوردی زاده. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, , , 1401, -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. (1401). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, (), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1401; (): -. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.