آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,872
تعداد مقالات19,702
تعداد مشاهده مقاله11,505,112
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,587,727
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. (1402). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
سیامک غیبی; امیر پورفرزاد; احد راستکار الهوردی زاده. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. (1402). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب