آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,466,028
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,349
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. (1402). بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
سیامک غیبی; امیر پورفرزاد; احد راستکار الهوردی زاده. "بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن". سامانه مدیریت نشریات علمی, 19, 2, 1402, 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. (1402). 'بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن', سامانه مدیریت نشریات علمی, 19(2), pp. 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127
غیبی, سیامک, پورفرزاد, امیر, راستکار الهوردی زاده, احد. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی گوشت مرغ مزه‌دار شده‌ با استفاده از روش‌های چندمتغیره متقارن و نامتقارن. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 19(2): 349-364. doi: 10.22067/ifstrj.2022.74304.1127


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب