آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,273
تعداد مشاهده مقاله21,019,184
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,975,625
قربانی, بهمن, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله, توغدری, عبدالحکیم. (1402). اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری نژاد افشاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), 333-350. doi: 10.22067/ijasr.2022.77937.1091
بهمن قربانی; یداله چاشنی دل; اسداله تیموری یانسری; عبدالحکیم توغدری. "اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری نژاد افشاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 15, 3, 1402, 333-350. doi: 10.22067/ijasr.2022.77937.1091
قربانی, بهمن, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله, توغدری, عبدالحکیم. (1402). 'اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری نژاد افشاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 15(3), pp. 333-350. doi: 10.22067/ijasr.2022.77937.1091
قربانی, بهمن, چاشنی دل, یداله, تیموری یانسری, اسداله, توغدری, عبدالحکیم. اثر روش‌های فرآوری دانه جو و منابع نیتروژن غیر‌پروتئینی جیره غذایی بر خصوصیات تجزیه‌پذیری شکمبه‌ای، تولید گاز و تولید پروتئین میکروبی در بره‌های پرواری نژاد افشاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1402; 15(3): 333-350. doi: 10.22067/ijasr.2022.77937.1091


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب