آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,268
تعداد مشاهده مقاله21,123,999
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,053,179

1.

اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
قاسم طحان؛ محمد حسن فتحی نسری؛ احمد ریاسی؛ مهدی بهگر؛ سید همایون فرهنگ فر

2.

اثر عصاره گیاه چای ترش بر سامانه ایمنی، وضعیت پاداکسیدانی پلاسما، تعادل اکسیدانی و فراسنجه‌های عملکردی و بیوشیمیایی خون مرغ‌های تخم‌‌گذار مسن

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 87-101
شهین ثابت سروستانی؛ سید محمد حسینی؛ سید همایون فرهنگ فر

3.

اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 399-412
حامد خراسانی؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ فاطمه گنجی

4.

برآورد پارامترهای ژنتیکی صفت تولید شیر در وعده های دوشش گاوهای هلشتاین خراسان رضوی با استفاده از مدل روزآزمون با تابعیت تصادفی

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
محسن احمدی شاهرخت؛ سید همایون فرهنگ فر؛ مسلم باشتنی؛ عبدالاحد شادپرور؛ محمدکاظم اکبری

5.

بررسی اثر برخی عوامل محیطی بر خصوصیات تولید شیر برآورد شده توسط تابع غیر خطی گمپرتز در گاوهای هلشتاین مشهد

دوره 4، شماره 2، تیر 1391
حسین روشن؛ سید همایون فرهنگ فر؛ ناصر امام جمعه کاشان؛ محمد حسن فتحی نسری

6.

بررسی چند شکلی ژن پومس(پرواپیوملانوکورتین) و ارتباط آن با صفات رشد درجوجه‌‌های گوشتی

دوره 12، شماره 1، فروردین 1399، صفحه 103-112
حجت جعفری زاده؛ محمد باقر منتظر تربتی؛ سید همایون فرهنگ فر

7.

بررسی صحت ارزش اصلاحی پیش‏بینی شده در مرغان بومی خراسان برای صفت وزن بدن در سن هشت هفتگی

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 208-217
فائزه قربانی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ نظر افضلی؛ محمد ابراهیم نویدی زاده

8.

تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 423-435
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ سید همایون فرهنگ فر

9.

تعیین ارزش غذایی بقایای زعفران در مراحل مختلف برداشت به روش های درون کیسه ای و آزمایشگاهی (تولید گاز)

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
وحید کاردان مقدم؛ محمد حسن فتحی نسری؛ رضا ولی زاده؛ سید همایون فرهنگ فر

10.

تعیین ارزش غذایی، گوارش‌پذیری مواد مغذی و انرژی قابل سوخت و ساز جیره‌های حاوی دو منبع فیبر محلول و نامحلول در شترمرغ

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 481-493
سید محمد میربهبهانی؛ سیدجواد حسینی واشان؛ محسن مجتهدی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید عبداله حسینی

11.

تعیین خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 477-488
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب