آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,156
تعداد مقالات22,494
تعداد مشاهده مقاله104,009,587
تعداد دریافت فایل اصل مقاله49,924,706
خراسانی, حامد, باشتنی, مسلم, فروغی, علیرضا, فرهنگ فر, سید همایون, گنجی, فاطمه. (1398). اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283
حامد خراسانی; مسلم باشتنی; علیرضا فروغی; سید همایون فرهنگ فر; فاطمه گنجی. "اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 4, 1398, 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283
خراسانی, حامد, باشتنی, مسلم, فروغی, علیرضا, فرهنگ فر, سید همایون, گنجی, فاطمه. (1398). 'اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(4), pp. 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283
خراسانی, حامد, باشتنی, مسلم, فروغی, علیرضا, فرهنگ فر, سید همایون, گنجی, فاطمه. اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1398; 11(4): 399-412. doi: 10.22067/ijasr.v11i4.63283


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب