1.

اثرات 1-25 دی‌هیدروکسی کوله کلسیفرول (کلسیتریول) و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر پاسخ ایمنی و ریخت شناسی روده جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 1، تابستان 1396، صفحه 41-56
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن صالح؛ محمد جواد آگاه

2.

اثرات 1-25 دی هیدروکسی کوله کلسیفرول و عصاره هیدروالکلی ریشه گیاه دارویی بوزیدان (Withania somnifera) بر معدنی شدن و استحکام استخوان جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 4، بهار 1392
محمد طاهر میرکزهی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمدرضا راجی

3.

اثرات آنتی اکسیدانی α-توکوفرول استات، پوست و عصاره پوست انار در جیره های حاوی روغن ماهی بر کیفیت گوشت ران و سینه جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 305-317
حسن صالح؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ رضا فرهوش؛ پوران ابریشم چی

4.

اثر افزودن ریشه گیاه باریجه (Boiss Ferula gummosa) به جیره غذایی بر عملکرد، میکروبیولوژی روده و قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
زهرا عبدالهی زاوه؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

5.

اثر پس‌مانده کلسیم‌دار نیروگاه برق مشهد و سطح فسفر جیره بر عملکرد و استحکام استخوان جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 189-196
سمیرا حسن پور باشی؛ ابولقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی

6.

اثر سطوح پروتئین و اسیدهای آمینه گوگرد دار جیره آغازین بر عملکرد و بافت شناسی ژژنوم جوجه های گوشتی

دوره 7، شماره 4، بهار 1394، صفحه 437-446
آویسا اخوان خالقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ احمد حسن آبادی؛ احمدرضا راجی

7.

اثر عصاره رازیانه و ویتامین D3 بر جوجه درآوری و خصوصیات کیفی جوجه در مرغهای مادر گوشتی پس از تولک بری

دوره 6، شماره 3، زمستان 1392، صفحه 197-207
محمد کاظمی فرد؛ حسن کرمانشاهی؛ منصور رضایی؛ ابولقاسم گلیان

8.

استفاده از ضایعات بوجاری گندم با و بدون مکمل آنزیمی در جیره رشد جوجه های گوشتی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
مژگان مظهری؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی

9.

بررسی اثر مقایسه ای مکمل نانو مولتی ویتامین، بر عملکرد، برخی فراسنجه های خونی و پاسخ ایمنی جوجه‌های‌گوشتی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 96-107
احسان شیخ سامانی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان

10.

تأثیر تراکم مواد مغذی و اسید آمینۀ ال- گلوتامین افزودنی بر عملکرد رشد، مورفولوژی روده کوچک و پاسخ ایمنی جوجه‌های گوشتی

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 284-297
مجید قشلاق علیایی؛ ابوالقاسم گلیان؛ علیرضا حق پرست؛ محمد رضا باسامی؛ علیرضا هروی موسوی

11.

تعیین اثرات منابع ضداکسیداسیون آلی و منبع چربی بر عملکرد، اجزاء لاشه، فراسنجه های استخوانی جوجه‌های گوشتی تحت تنش گرمایی

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 313-328
سیدجواد حسینی واشان؛ اکبر یعقوبفر؛ ابوالقاسم گلیان

12.

مقایسه ارزش غذایی سه نوع کنجاله سویا در آزمایشگاه و جوجه‌های گوشتی

دوره 6، شماره 1، تابستان 1393
مرضیه افخمی؛ حسن کرمانشاهی؛ ابوالقاسم گلیان



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.