تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,799 |
تعداد مقالات | 19,127 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,427,480 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,749,524 |
1. | امکانسنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120 | ||
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمد رضا اسحاقی | ||
2. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئهورا بر پایداری روغن سویا | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مهر 1401 | ||
لیلا ناطقی؛ مرجان کرمی؛ سیمین اسداللهی | ||
3. | بررسی اثر آنتیاکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیبزمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری | |
دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 659-672 | ||
عاطفه ایران خواه؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی | ||
4. | بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری) | |
دوره 8، شماره 3، مهر 1391 | ||
ساناز اجنوردی؛ مجید جوانمرد؛ سیمین اسداللهی | ||
5. | تاثیر صمغهای دانه لوکاست و زانتان بهعنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی | |
دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 55-65 | ||
مریم زائری؛ سیمین اسداللهی؛ مهناز هاشمی روان | ||