آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,992
تعداد مقالات20,757
تعداد مشاهده مقاله37,261,593
تعداد دریافت فایل اصل مقاله17,834,755

1.

امکان‌سنجی تولید شکلات شیری حاوی پودر بزرک و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی آن

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 107-120
نفیسه رواتاب؛ سیمین اسداللهی؛ محمدرضا اسحاقی

2.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی ژل آلوئه‌ورا بر پایداری روغن سویا

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 541-556
مرجان کرمی؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی

3.

بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 659-672
عاطفه ایران خواه؛ لیلا ناطقی؛ سیمین اسداللهی

4.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
ساناز اجنوردی؛ مجید جوانمرد؛ سیمین اسداللهی

5.

تاثیر صمغ‌های دانه لوکاست و زانتان به‌عنوان جایگزین چربی بر خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی کیک روغنی

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 55-65
مریم زائری؛ سیمین اسداللهی؛ مهناز هاشمی روان


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب