آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,151
تعداد مقالات22,211
تعداد مشاهده مقاله97,914,206
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,488,826
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
ساناز اجنوردی; مجید جوانمرد; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). 'بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب