آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,120
تعداد مقالات21,944
تعداد مشاهده مقاله93,922,119
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,515,812
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
ساناز اجنوردی; مجید جوانمرد; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 3, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. (1391). 'بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(3), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476
اجنوردی, ساناز, جوانمرد, مجید, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(3): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i3.18476


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب