آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,148
تعداد مقالات22,197
تعداد مشاهده مقاله97,742,140
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,311,316
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
عاطفه ایران خواه; لیلا ناطقی; سیمین اسداللهی. "بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 17, 4, 1400, 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. (1400). 'بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 17(4), pp. 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428
ایران خواه, عاطفه, ناطقی, لیلا, اسداللهی, سیمین. بررسی اثر آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه چویل (Ferulago angulata) بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی چیپس سیب‌زمینی و روغن حاصل از آن طی زمان ماندگاری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1400; 17(4): 659-672. doi: 10.22067/ifstrj.v18i1.86428


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب