1.

ارزیابی کینتیک خشک شدن و بهینه‌یابی شرایط خشک کردن مایکروویو- هوای داغ پسماند میوه به

دوره 12، شماره 6، بهمن و اسفند 1395، صفحه 750-757
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

2.

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی پکتین استخراج شده از پسماند بادمجان با استفاده از امواج فراصوت

دوره 15، شماره 4، مهر و آبان 1398، صفحه 477-484
محمد نوشاد؛ محمدامین مهرنیا؛ نسیم دهقان

3.

استفاده از روش تحلیل سلسله مراتبی (AHP) فازی و تاپسیس (TOPSIS) در بهینه‌یابی فرمولاسیون مواد غذایی: مورد مطالعاتی نان

دوره 16، شماره 6، بهمن و اسفند 1399، صفحه 151-163
محمد نوشاد؛ عباس میرزایی؛ سحر اصغری پور

4.

بررسی آماری و مدل‌سازی کیفیت و ویژگی‌های حسی نان بدون گلوتن به‌عنوان تابعی از مقادیر آرد کینوا، ذرت و گزانتان

دوره 14، شماره 3، مرداد و شهریور 1397، صفحه 65-73
سیمین قاسمی زاده؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد

5.

بررسی اثر افزودن آرد قسمت‌های مختلف سنجد (Elaeagnus angustifolia) بر ویژگی‌های کیک اسفنجی بدون گلوتن

دوره 17، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1400، صفحه 69-81
نگین زنگنه؛ حسن برزگر؛ محمدامین مهرنیا؛ محمد نوشاد؛ محمد حجتی

6.

بررسی اثر جایگزینی آرد گندم با پودر هسته انار بر ویژگی‌های کیفی کیک اسفنجی

دوره 16، شماره 4، مهر و آبان 1399، صفحه 437-452
فاطمه ایوانی؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

7.

بررسی اثر فرآیندهای مختلف بر میزان کاهش آفلاتوکسین در غلات و مغزها: با استفاده از روش فراتحلیل

دوره 17، شماره 3، مرداد و شهریور 1400، صفحه 53-61
محمد نوشاد؛ مسلم سواری؛ رضا قرآنی؛ دلال آلبوشریب

8.

بررسی تأثیر پیش تیمار اسمز و فراصوت بر برخی ویژگی های کیفی موز خشک شده به روش هوای داغ

دوره 7، شماره 4، دی 1390
فخری شهیدی؛ محبت محبی؛ محمد نوشاد؛ احمد احتیاطی؛ میلاد فتحی

9.

بررسی خواص ضدمیکروبی و قابلیت زنده‌مانی Lactobacillus plantarum LZ95 در شرایط اسیدی و صفراوی

دوره 17، شماره 4، مهر و آبان 1400، صفحه 533-541
الهه عیسوند حیدری؛ حسین جوینده؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

10.

بهبود ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ارزش تغذیه‌ای کیک اسفنجی با استفاده از پسماند میوه به

دوره 15، شماره 3، مرداد و شهریور 1398، صفحه 69-79
آدینه انور؛ بهزاد ناصحی؛ محمد نوشاد؛ حسن برزگر

11.

تأثیر تیمار حرارتی و غیرحرارتی بر میزان مواد معدنی، ترکیبات فعال زیستی و فعالیت آنتی‌اکسیدانی دانه چیا (Salvia hispanica L)

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 15-23
محمد نوشاد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ پریسا قاسمی

12.

تأثیر مدت زمان انبارمانی بر ویژگی فیزیکوشیمیایی اسنک اکسترود شده حاوی پودر هسته انار

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 211-221
کوثر کاکایی؛ محمد نوشاد؛ بهزاد ناصحی؛ محمد حجتی؛ شهرام بیرقی طوسی

13.

تعیین ترکیبات شیمیایی، ویژگی‌های ضداکسایشی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس دانه گشنیز بر تعدادی از میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا

دوره 16، شماره 2، خرداد و تیر 1399، صفحه 221-233
مرضیه امیدی میرزائی؛ محمد حجتی؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

14.

سنتز سبز نانو ذرات نقره با استفاده از عصاره آبی برگ گیاه شیشه‌شور(Callistemon citrinus) و ارزیابی فعالیت ضدباکتریایی آن

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 151-163
زهره سوسنی غریبوند؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد؛ حسین جوینده

15.

شناسایی ترکیبات شیمیایی، قدرت آنتی اکسیدانی، محتوای تام فنل و فلاونوئید کل و سمیت سلولی اسانس رزماری

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 01 فروردین 1401
محسن ابراهیمی همتی کیخا؛ حسین جوینده؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.