آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,878
تعداد مقالات19,742
تعداد مشاهده مقاله12,628,305
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,729,657

1.

ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزا تقلیدی کم چرب و کم سدیم

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 آذر 1402
معصومه مهربان سنگ آتش؛ مریم دادرس مقدم؛ سید علی مرتضوی؛ هانیه یاربی

2.

اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی به‌منظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی ‏اکسیدانی آن

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح

3.

بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کم‌چرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design)

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ اصغر خسروشاهی؛ سهیلا فرجی

4.

تاثیر پری‌بیوتیک‌های اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت

دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 439-449
ریحانه مقدسی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

5.

تاثیر شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سین‌بیوتیک

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
الناز میلانی؛ هاجر نعیمی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی

6.

تولید شکلات حباب‌دار و استفاده از مقطع‎نگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگی‌های حباب‌ها

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 525-540
مسیح سرفرازی؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان؛ علی میرشاهی

7.

نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 214-226
مینا کارگزاری؛ لیلا باقری؛ علیرضا محمدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب