تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,878 |
تعداد مقالات | 19,742 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,628,305 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,729,657 |
1. | ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و بافتی پنیر پیتزا تقلیدی کم چرب و کم سدیم | |
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 آذر 1402 | ||
معصومه مهربان سنگ آتش؛ مریم دادرس مقدم؛ سید علی مرتضوی؛ هانیه یاربی | ||
2. | اصلاح شیمیایی کیتوزان از طریق واکنش گلیکوزیلاسیون غیرآنزیمی بهمنظور بهبود خواص ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی آن | |
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 117-129 | ||
فخری شهیدی؛ فریده طباطبایی یزدی؛ مجید نوش کام؛ زهرا زارعی؛ فرشته فلاح | ||
3. | بهینه سازی فرآیند تولید ماست پروبیوتیک کمچرب با استفاده از طرح مرکب (Combined Design) | |
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||
نسرین فرجی؛ محمد علیزاده خالد آباد؛ اصغر خسروشاهی؛ سهیلا فرجی | ||
4. | تاثیر پریبیوتیکهای اینولین و نشاسته مقاوم بر خواص رئولوژیکی خمیر نان باگت | |
دوره 14، شماره 2، خرداد و تیر 1397، صفحه 439-449 | ||
ریحانه مقدسی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
5. | تاثیر شرایط شبیهسازی شده معده و روده بر زندهمانی باکتری پروبیوتیک ریزپوشانی شده لاکتوباسیلوس کازئی (Lactobacillus casei) در بستنی ماستی سینبیوتیک | |
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||
الناز میلانی؛ هاجر نعیمی؛ سید علی مرتضوی؛ آرش کوچکی | ||
6. | تولید شکلات حبابدار و استفاده از مقطعنگاری اشعه X و پردازش تصویر در بررسی ویژگیهای حبابها | |
دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 525-540 | ||
مسیح سرفرازی؛ محبت محبی؛ مهدی سعادتمند طرزجان؛ علی میرشاهی | ||
7. | نوشیدنی لیموترش فراسودمند و رژیمی، پایدارسازی و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 214-226 | ||
مینا کارگزاری؛ لیلا باقری؛ علیرضا محمدی | ||