1.

اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
هانی اربابیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده

2.

اثر سطوح مختلف فیبر خام و چربی جیره بر عملکرد جوجه‌های گوشتی جوان با استفاده از مدل رویه‌ی پاسخ

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 31 شهریور 1400
فاطمه عزیز علی آبادی؛ احمد حسن آبادی؛ ابوالقاسم گلیان؛ سعید زره داران

3.

استفاده از بسته‌بندی‎های نانو و پوشش‎دهی خوراکی در بهبود عمر انباری و کیفیت دانه های پسته تازه

دوره 27، شماره 4، زمستان 1392، صفحه 367-374
زهرا احمدی؛ سید حسین میردهقان؛ حسین حکم آبادی؛ محمد حسین شمشیری

4.

بررسی بیان ژن های طویل ساز گونه Mortirella alpine در شرایط مناسب تولید آراشیدونیک اسید و روغن

دوره 11، شماره 4، مهر و آبان 1394، صفحه 351-360
حمیدرضا صمدلوئی؛ روشنک احمد مخبری

5.

به تراکم و تاریخ کاشت در (Lathyrus sativus L.) واکنش برخی خصوصیات کیفی خلّر

دوره 9، شماره 4، زمستان 1390، صفحه 678-684
اسماعیل نیرومند توماج؛ مجید جامی الاحمدی؛ احمد ریاسی؛ غلامرضا زمانی

6.

تأثیر غلظت های زیرکشنده کلرتالونیل بر تغییرات وزنی و منابع انرژی سوسک برگخوار سیب‌زمینی Say (Col.: Chrysomelidae) Leptinotarsa decemlineata

دوره 29، شماره 1، بهار 1394، صفحه 60-71
کبری فتوحی؛ مرتضی موحدی فاضل؛ اورنگ کاوسی

7.

تشخیص مارگارین در کره

دوره 10، شماره 1، بهار 1393
رویا فتحی تیل؛ جواد حصاری؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ محبوب نعمتی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ سید عباس رأفت


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.