تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,798 |
تعداد مقالات | 19,109 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,397,851 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,728,584 |
1. | اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 25 اردیبهشت 1401 | ||||
فاطمه یوسف زاده؛ مسعود تقی زاده | ||||
2. | استخراج و ویژگیهای ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی | |||
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 322-332 | ||||
عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری | ||||
3. | استفاده از مواد شفافکننده در تصفیه شربت خام چغندری | |||
دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 267-279 | ||||
ادریس آرژه؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ سجاد پیرسا | ||||
4. | بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشتهشده طی زمان ماندگاری | |||
دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427 | ||||
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی | ||||
5. | بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراجشده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی) | |||
دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847 | ||||
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی | ||||
6. | تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri) | |||
دوره 8، شماره 2، تیر 1391 | ||||
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان | ||||
7. | تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگیهای آبدوستی و مکانیکی کامپوزیتهای ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز | |||
دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 681-697 | ||||
ساناز گل محمدزاده خیابان؛ فرید عمیدی فضلی | ||||
8. | تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال زدایی برای استفاده در صنایع غذایی | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 شهریور 1401 | ||||
اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ نگار سلیمانپور تمام؛ بهاره عمادزاده | ||||
9. | داربستهای کامپوزیتی ژلاتین-کلسیمفسفات: از فرآیند ساخت تا بررسی رفتار مکانیکی و زیستی | |||
دوره 33، شماره 3، آبان 1401، صفحه 53-66 | ||||
فائزه درویشیان حقیقی؛ سحر معاونی؛ سحر ملازاده؛ سمانه صاحبیان؛ زهرا طیرانی نجاران | ||||
10. | ساخت فیلم نشاندهنده تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی | |||
دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 167-180 | ||||
محمد صادق عرب؛ حنان لشکری؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری | ||||
11. | شفافسازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین | |||
دوره 10، شماره 3، مهر 1393 | ||||
مهدی جلالی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ عیسی جاهد | ||||
12. | مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیبزمینی | |||
دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 309-322 | ||||
حسام عمرانی فرد؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ مهدی خجسته پور؛ علی دشتی | ||||
13. | مطالعه مقایسهای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی | |||
دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 157-170 | ||||
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور | ||||
|