آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,812
تعداد مشاهده مقاله38,950,443
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,221,640

1.

اثر صمغ کتیرا و نشاسته گندم به عنوان جایگزین ژلاتین بر خصوصیات رئولوژیکی، فیزیکی و حسی دسر لبنی

دوره 19، شماره 2، خرداد و تیر 1402، صفحه 291-309
فاطمه یوسف زاده؛ مسعود تقی زاده

2.

استخراج و ویژگی‌های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 322-332
عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری

3.

استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 267-279
ادریس آرژه؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ سجاد پیرسا

4.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

5.

بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج‌شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمدرضا اسحاقی

6.

تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 8، شماره 2، تیر 1391
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

7.

تاثیر گلیسرول و نانوسلولز بر ویژگی‌های آبدوستی و مکانیکی کامپوزیت‌های ژلاتین- کربوکسی متیل سلولز

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 681-697
ساناز گل محمدزاده خیابان؛ فرید عمیدی فضلی

8.

تولید نانو ذرات ژلاتین به روش حلال‌زدایی برای استفاده در صنایع غذایی

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 463-476
نگار سلیمانپور تمام؛ اکرم آریان فر؛ وحید حکیم زاده؛ بهاره عمادزاده

9.

داربست‌های کامپوزیتی ژلاتین-کلسیم‌فسفات: از فرآیند ساخت تا بررسی رفتار مکانیکی و زیستی

دوره 33، شماره 3، آبان 1401، صفحه 53-66
فائزه درویشیان حقیقی؛ سحر معاونی؛ سحر ملازاده؛ سمانه صاحبیان؛ زهرا طیرانی نجاران

10.

ریزپوشینه کردن کوآنزیم Q10 به روش توده‌سازی مرکب ژلاتین و موسیلاژ دانه ریحان: بهینه‌سازی، ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و غنی‌سازی شیر

دوره 19، شماره 3، مرداد و شهریور 1402، صفحه 15-31
ستاره رمضانی؛ محمد شاهدی؛ میلاد فتحی

11.

ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 167-180
محمد صادق عرب؛ حنان لشکری؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری

12.

ساخت و بررسی خواص داربست پلی‌کاپرولاکتون/ژلاتین/کیتوسان تولید شده به روش الکتروریسی دو طرفه

دوره 35، شماره 2، تیر 1403، صفحه 1-14
سید مجتبی زبرجد؛ مینا پرنیان

13.

شفاف‌سازی عصاره حاصل از خرمای واریته کلوته با استفاده از بنتونیت و ژلاتین

دوره 10، شماره 3، مهر 1393
مهدی جلالی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ عیسی جاهد

14.

مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 309-322
حسام عمرانی فرد؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ مهدی خجسته پور؛ علی دشتی

15.

مطالعه مقایسه‌ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 157-170
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب