1.

استخراج و ویژگی‌های ژلاتین پای مرغ و کاربرد آن در ژله طالبی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 322-332
عاطفه رضایی زاده؛ زینب رفتنی امیری

2.

استفاده از مواد شفاف‌کننده در تصفیه شربت خام چغندری

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 267-279
ادریس آرژه؛ میرخلیل پیروزی فرد؛ سجاد پیرسا

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

4.

بررسی شرایط تولید پاستیل با استفاده از ژلاتین استخراج شده از ماهی کیلیکا و بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، رئولوژیکی و حسی آن در مقایسه با ژلاتین تجاری (گاوی)

دوره 17، شماره 5، آذر و دی 1400، صفحه 831-847
الهام مبینی؛ لیلا ناطقی؛ محمد رضا اسحاقی

5.

تأثیر شرایط فرآوری بر بازده استخراج و نقطه ذوب ژلاتین پوست کوسه چانه سفید (Carcharhinus dussumieri)

دوره 8، شماره 2، تابستان 1391
مسعود رضائی؛ علی معتمدزادگان

6.

مطالعه سینتیک تخریب حرارتی دینامیکی بیوپلاستیک حاصل از آمیخته ژلاتین پای مرغ و آرد کامل سیب‌زمینی

دوره 15، شماره 2، خرداد و تیر 1398، صفحه 309-322
حسام عمرانی فرد؛ محمدحسین عباسپورفرد؛ مهدی خجسته پور؛ علی دشتی

7.

مطالعه مقایسه‌ای خصوصیات فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی ژلاتین استخراج شده از پوست فیل ماهی (Huso huso) با روش شیمیایی و آنزیمی

دوره 16، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1399، صفحه 157-170
زهرا اسکندری؛ سید علی جعفرپور


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.