آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,984
تعداد مقالات20,380
تعداد مشاهده مقاله25,142,481
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,008,153

1.

Recovery effects of pomegranate seed powder on the testes following cadmium poisoning in Japanese quail (Coturnix japonica); a stereological and lipid peroxidation study

دوره 13، شماره 2، اسفند 2021، صفحه 100-105
Rahmat Allah Fatahian Dehkordi؛ Shahab Bahadoran؛ Mohammadreza Alijani؛ Abdollnaser Mohebi؛ Hanie Mohammadi

2.

آنالیز آثار متقابل افزایشی، غلبه و ایمپرینتینگQTL با هچ و جنس روی برخی صفات کروموزوم 5 بلدرچین ژاپنی

دوره 9، شماره 1، فروردین 1396، صفحه 125-134
مرجان احمدی؛ علی اسمعیلی زاده کشکوئیه؛ احسان نصیری فر

3.

اثرات تزریق داخل تخم سین‌بیوتیک بر درصد جوجه درآوری، کیفیت جوجه، فراسنجه‌های خونی و عملکردی جوجه‌های تازه تفریخ شده بلدرچین ژاپنی

دوره 13، شماره 3، مهر 1400، صفحه 389-404
شادیه اسعدی؛ محسن دانشیار؛ یونس علی علی جو

4.

برآورد احتیاجات لیزین قابل هضم در دوره آغازین بلدرچین ژاپنی

دوره 5، شماره 2، تیر 1392
مصطفی آشوری؛ قاسم جلیلوند؛ مهران مهری؛ غلامرضا زابلی؛ محمود قزاقی

5.

بررسی کارایی مکمل ورمی هوموس در جیرة بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 66-76
مصعب احمدی؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

6.

تأثیر پودر گیاه چویر (Ferulagoangulata) بر کبد و فرآسنجه های خونی بلدرچین ژاپنی مسموم شده با تتراکلریدکربن

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 342-350
فیروز صمدی؛ عبدالحسین پورخنجر؛ فرزانه گنجی؛ صبا صمدی

7.

تأثیر سطوح مختلف سلنیوم آلی و ویتامین E بر عملکرد و کیفیت گوشت در بلدرچین ژاپنی

دوره 4، شماره 1، فروردین 1391
حجت صنوبر کلاتی؛ محمود شمس شرق؛ بهروز دستار؛ سعید زره داران

8.

تأثیر سلنیوم به همراه ویتامین E بر عملکرد تولیدی، پاسخ ایمنی و متابولیت‌های خونی بلدرچین‌ ژاپنی تخم‌گذار

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 337-349
حسین احمدیان؛ ذبیح اله نعمتی؛ امیر کریمی؛ رشید صفری؛ محمدرضا شیخلو؛ مقصود بشارتی

9.

تأثیر کفیر و عصاره نعناع فلفلی در آب آشامیدنی بر عملکرد رشد، کیفیت گوشت، پروفیل لیپیدی، هورمون‌های تیروئیدی و هورمون تستوسترون در بلدرچین ژاپنی گوشتی

دوره 14، شماره 1، فروردین 1401، صفحه 83-95
خلیل میرزاده؛ امین کاظمی زاده؛ زربخت انصاری پیرسرائی

10.

تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 1، فروردین 1393
طیبه موسی پور؛ محمد سالارمعینی

11.

تاثیر گیاهان دارویی شبدر زرد، موشکورک و آلوئه‌ورا بر بازده تولید، خصوصیات بیوشیمیایی و بار میکروبی گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 211-222
حسن حبیبی؛ نجمه قحطان

12.

تعیین قابلیت هضم ظاهری و ایلئومی استاندارد شده اسیدهای آمینه ضروری ذرت، گندم، کنجاله سویا و کنجاله گلوتن ذرت در بلدرچین ژاپنی در سن سه هفتگی

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 353-364
محمود قزاقی؛ احمد حسن آبادی؛ مهران مهری

13.

تهیه و ارزیابی جیره نیمه خالص به منظور مطالعات مربوط به فیبر در بلدرچین ژاپنی

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 365-373
وجیهه امام پور؛ محمد امیر کریمی ترشیزی؛ فرید شریعتمداری

14.

سین‌بیوتیک‌ها ‌به‌عنوان جایگزین بالقوه محرک رشد برای بهبود پایداری میکروبی و اکسیدشوندگی گوشت بلدرچین ژاپنی

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 127-139
بهزاد ناصحی؛ مجید نوش کام؛ میترا قدسی؛ احمد طاطار

15.

مطالعه تاثیر سطوح مختلف دانه خردل فرآوری شده با سولفات آهن بر عملکرد و برخی فرآسنجه‌های خونی در بلدرچین ژاپنی

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 153-161
سجاد محب علی؛ محمد سالارمعینی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب