آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,153
تعداد مقالات22,452
تعداد مشاهده مقاله102,933,400
تعداد دریافت فایل اصل مقاله47,319,622
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
طیبه موسی پور; محمد سالارمعینی. "تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 1, 1393, -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. (1393). 'تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(1), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655
موسی پور, طیبه, سالارمعینی, محمد. تاثیر استفاده از سطوح مختلف کنجاله سیاه دانه بر عملکرد و کیفیت گوشت بلدرچین ژاپنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1393; 6(1): -. doi: 10.22067/ijasr.v6i1.23655


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب