1.

اثر اسانس‌های گیاهی پونه کوهی، پرتقال و زیره سبز بر ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه‌پذیری سیلاژ ذرت در شرایط آزمایشگاهی

دوره 8، شماره 3، زمستان 1395، صفحه 415-427
هادی قربانی؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

2.

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی

دوره 4، شماره 4، زمستان 1390
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ طیبه ابراهیمی

3.

تأثیر جایگزینی سیلاژ ذرت با سیلاژ سورگوم شیرین بر قابلیّت هضم و عملکرد گاوهای شیری

دوره 4، شماره 1، بهار 1391
احمد هدایتی پور؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ عباس المدرس

4.

تاثیر استفاده از افزودنی‌های مختلف بیولوژیکی بر ترکیب شیمیایی و خصوصیات تخمیری سیلاژ ذرت

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 15 اردیبهشت 1400
اکبر تقی زاده؛ الناز مرادی؛ مقصود بشارتی؛ حمید محمدزاده

5.

مقایسه خصوصیات شیمیایی و تجزیه پذیری انواع علوفه و سیلاژ سورگوم با ذرت در شرایط آزمایشگاهی و روش کیسه های نایلونی

دوره 4، شماره 3، پاییز 1391
احمد هدایتی پور؛ محمد خوروش؛ غلامرضا قربانی؛ عباس المدرس؛ محمد رضا عبادی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.