آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,978
تعداد مقالات20,301
تعداد مشاهده مقاله23,688,460
تعداد دریافت فایل اصل مقاله13,684,415

1.

Microbial and chemical spoilage of chicken meat during storage at isothermal and fluctuation temperature under aerobic conditions

دوره 8، شماره 1، تیر 2016، صفحه 38-46
Farahnaz Ghollasi-Mood؛ Mohammad Mohsenzadeh؛ Mohammad Reza Housaindokht؛ Mehdi Varidi

2.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

3.

تأثیر پوشش خوراکی حاوی کربوکسی‌متیل‌سلولز و متابی‌سولفیت‌ سدیم بر ماندگاری قارچ دکمه‌ای

دوره 16، شماره 5، آذر و دی 1399، صفحه 581-605
مهیار راد؛ حامد غفوری؛ زهره غلامی

4.

شناسایی و تعیین درجه تازگی اناردانه با استفاده از سامانه تصویر برداری حرارتی

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 152-162
محمودرضا گلزاریان؛ علی محمدزاده؛ محمدحسین عباسپورفرد


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب