آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,597
تعداد مشاهده مقاله71,719,939
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,533,249

1.

Effect of dietary supplementation of garlic and vitamin E on lipid and protein oxidation in common carp meat during different storage times

دوره 8، شماره 2، شهریور 2016، صفحه 40-47
Reza Ghanei-Motlagh؛ Hassan Baghshani؛ davar shahsavani؛ Hamide Ghodrati Azadi

2.

بررسی اثر افزودن اسانس اسطوخودوس بر پایداری اکسایشی روغن کانولا تحت شرایط تسریع شده

دوره 20، شماره 5، آذر و دی 1403، صفحه 533-545
فاطمه سادات خانقایی؛ فاطمه اکرمی مهاجری؛ الهه عسکری؛ حسین فلاح زاده؛ الهام خلیلی صدرآباد

3.

بررسی اثر پوشش خوراکی ژلاتین-کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی پسته برشته‌شده طی زمان ماندگاری

دوره 12، شماره 4، مهر و آبان 1395، صفحه 415-427
ناصر صداقت؛ سارا خشنودی

4.

بررسی اثر فیلم‌های پلی‌اولفینی حاوی آلفا-توکوفرول در جلوگیری از اکسایش کرة سنتی نگهداری‌شده در یخچال

دوره 12، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1395، صفحه 127-138
لیلا خواجه وندی؛ مجید جوانمرد؛ محمدرضا اسحاقی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب