آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,396,979
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,397,651

1.

اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلول‌های آب‌نمک و آب‌نمک-پلی‌فسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو

دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 117-130
محمدحسین نایلی؛ رضا اسماعیل زاده کناری

2.

اثر حلال‌های مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتی‌اکسیدانی عصاره میوه زغال اخته

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری

3.

اثر روش‌های استخراج بر ترکیبات فنولی استخراج‌شده از پوست و پالپ انجیر

دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

4.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل‌سازی آن‌ها در قطعات سیب‌زمینی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

5.

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره‌های پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا به‌عنوان جایگزین آنتی‌اکسیدان سنتزی

دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری

6.

شبیه‏ سازی عددی فرآیندهای انتقال رطوبت و گرما در خشک‏ کردن همرفتی هویج پیش‏ تیمار شده با امواج اولتراسوند و مایکروویو

دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 97-113
رضا رستمی باروجی؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ جلال دهقان نیا

7.

مدل‌سازی جذب روغن قطعات سیب‌زمینی پیش‌تیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخ‎کردن عمیق

دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 349-362
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده

8.

مقایسه تاثیر زمان و روش‌ استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتی‌اکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281
محمد دولت‌آبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب