تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,872 |
تعداد مقالات | 19,701 |
تعداد مشاهده مقاله | 11,474,007 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,579,708 |
1. | اثر اولتراسوند حمام و پروب در ترکیب با محلولهای آبنمک و آبنمک-پلیفسفات بر خواص کیفی و بافتی گوشت گاو | |
دوره 13، شماره 6، بهمن و اسفند 1396، صفحه 117-130 | ||
محمدحسین نایلی؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
2. | اثر حلالهای مختلف و امواج فراصوت بر خاصیت آنتیاکسیدانی عصاره میوه زغال اخته | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 517-527 | ||
فروغ گیلانی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||
3. | اثر روشهای استخراج بر ترکیبات فنولی استخراجشده از پوست و پالپ انجیر | |
دوره 11، شماره 6، بهمن و اسفند 1394، صفحه 758-769 | ||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||
4. | بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن بههمراه مدلسازی آنها در قطعات سیبزمینی | |
دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 597-607 | ||
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن | ||
5. | بررسی خواص آنتیاکسیدانی عصارههای پوست و پالپ انجیر در پایداری اکسایشی روغن کانولا بهعنوان جایگزین آنتیاکسیدان سنتزی | |
دوره 13، شماره 4، مهر و آبان 1396، صفحه 503-516 | ||
الهه مقصودلو؛ رضا اسماعیل زاده کناری؛ زینب رفتنی امیری | ||
6. | شبیه سازی عددی فرآیندهای انتقال رطوبت و گرما در خشک کردن همرفتی هویج پیش تیمار شده با امواج اولتراسوند و مایکروویو | |
دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 97-113 | ||
رضا رستمی باروجی؛ سیدصادق سیدلو هریس؛ جلال دهقان نیا | ||
7. | مدلسازی جذب روغن قطعات سیبزمینی پیشتیمارشده با اولتراسوند، مایکروویو و آبگیری اسمزی طی فرآیند سرخکردن عمیق | |
دوره 10، شماره 4، دی 1393، صفحه 349-362 | ||
مهدی برمور؛ جلال دهقان نیا؛ بابک قنبرزاده | ||
8. | مقایسه تاثیر زمان و روش استخراج بر مقدار ترکیبات فنلی و خواص آنتیاکسیدانی پوست سبز گردوی مناطق مختلف شمال ایران | |
دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 273-281 | ||
محمد دولتآبادی؛ زینب رفتنی امیری؛ رضا اسماعیل زاده کناری | ||